Jak pomáháme - Běh pro hospic

Za naší prací nevidíme pouze zisk. Naším vyšším smyslem je pomáhat potřebným a přispívat zejména těmi dovednostmi, kterými jsme byli obdařeni. Jsme hrdí na to, že pomocí konceptu Běh pro hospic můžeme podpořit myšlenku hospicového hnutí a přispět k vnímání důstojnosti člověka i v poslední fázi jeho života.
Konceptem Běh pro hospic podporujeme myšlenku hospicového hnutí

Myšlenku Běhu pro hospic jsme Oblastní charitě Červený Kostelec představili v roce 2012. Vážíme si toho, že se v Charitě záměr zalíbil natolik, že se rozhodla ho s námi společně zrealizovat. Jedině díky skvělé spolupráci se daří projekt posouvat tak rychle kupředu. Vstupní analýzou projektu jsme definovali vše, co je potřebné k takové akci zajistit. Připravili jsme projektový plán a práce se naplno rozběhly. 

 

Vytvořili jsme vizuální identitu projektu, webové stránky s obsahem a začali oslovovat cílovou skupinu přes sociální sítě, newslettery a další informační kanály. Prvního ročníku běhu se zúčastnilo přes 300 účastníků napříč věkem. 4. ročníku pak téměř 600 běžců. Výtěžek akce je každoročně věnován v plné výši na potřeby hospice Anežky České v Červeném Kostelci. Jako poděkování za účast jsme též natočili a zpracovali video, které můžete vidět výše. 

Implementovali jsme možnost platby online, takže 95% účastníků se registruje i uhradí startovné předem. Díky tomu jsme mohli pro běh navrhnout funkční běžecká trika, které jsou součástí startovného. Podařilo se nám také oslovit významné hosty, jako Jarmilu Kratochvílovou, Lídu Formanovou, Evu Vrabcovou Nývltovou, desetibojaře a trojnásobného mistra světa Tomáše Dvořáka, nebo olympijského vítěze v moderním pětiboji Davida Svobodu. Ti všichni jsou ambasadory Běhu pro hospic, za což jim děkujeme a jsme na to hrdí. 

 

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán