Jak vznikal atraktivní web pro ČEZ ESCO

Datum vydání novinky: 21. 9. 2021
V dnešním světě HW návrháři neustále řeší dostupnost a cenu jednotlivých typů procesorů. Změny designu komplikují dlouhodobou udržitelnost produktů. Idekit je nástrojem, který usnadňuje přechody mezi hardwarovými platformami. Umožňuje tak jejijch optimalizaci a škálování a přitom zachovává jednotné rozhraní jak pro programátory aplikací, tak pro jejich uživatele. Prodloužení životního cyklu produktu tak snižuje celkové náklady a šetří práci vývojářů, což je dnes jedna z nejcennějších komodit.

 

Nástroj Idekit šetří čas programátorů

Pro výrobce hardwaru se tak otevírá jedinečná možnost využít dlouholetých zkušeností s vývojem softwaru a vývojových prostředí pro PLC a další embedded zařízení a implementovat Idekit do svých zařízení ( jako jsou čističky odpadních vod, monitorovací systémy fotovoltaických elektráren, kompaktní vzduchotechnické jednotky apod). Výrobci tak ušetří a eliminují rizika díky bezpečnému vývoji odděleného od specifik konkrétních hardwarových platforem (Raspbery Pi, Wago, Linux, Windows).

Zjistěte podrobnosti zde 👉 https://www.idekit.cz/cs/jak-to-funguje 

Jak jsme postupovali při vývoji

Standardní součástí vstupní práce na jakémkoliv projektu, který realizujeme, je detailní úvodní studie. Analyzovali jsme zadání klienta i cílové skupiny uživatelů. Dle výstupů analýzy a našich dlouhletých zkušeností s UX (chování uživatele na webu) jsme připomínkovali klientem dodanou grafickou podobu webu.

V rámci vstupní analýzy jsme popsali tři základní cíle webu:

  • motivovat uživatele ke stažení projektu Idekit na základě zvolené HW platformy
  • jednoduchou cestou nabídnout uživateli technickou podporu
  • zajistit jednoduchou orientaci v rozsáhle dokumentaci projektu Idekit

Samotný obchodní proces, který na webu probíhá, jsme implementovali ve dvou krocích tak, aby uživatele maximálně motivoval ke stáhnutí projektu, či k oslovení obchodního oddělení. Nejprve si uživatel vybere HW platformu a následně má možnost stáhnout si projekt v několika verzích (včetně verze zdarma), nebo kontaktovat obchodní oddělení.

Technicky je web postavený tak, aby ho klient mohl sám spravovat pomocí intuitivní administrace a šetřil tak čas svých lidí i další náklady se správou webu.

Web projektu Idekit: www.idekit.cz

Potřebujete podobné řešení? Ozvěte se!

Pokrýváme kompletní téma online komunikace.

Zdroje:

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán