Spustili jsme nový konfigurátor krmiv pro psy pod značkou Bohemia Pet Food

Datum vydání novinky: 19. 12. 2018
Přirozená strava psů, to je cíl ryze českých receptur Bohemia Pet Food. V dnešní době, kdy je trh přesycen granulovanými krmivy, svítá zákazníkům, kteří chtějí originální a čistý produkt, naděje v podobě na míru namíchaných surovin.

S Bohemia Pet Food jsme vyvinuli unikátní způsob jak si online namíchat a zajistit kompletní a vyváženou výživu pro psy. Na https://www.bohemiapetfood.cz si můžete jednoduše vytvořit vlastní recepturu pouze z ingrediencí, které má váš pes rád!

Konfigurátor spojuje dva způsoby stravy, které často stojí proti sobě a oba mají své pro a proti. Vytvořili jsme dimenzi, která kombinuje to nejlepší ze světa granulovaných krmiv a BARF neboli „biologicky vhodné syrové stravy“ (Biologically Appropriate Raw Foods). Tak se zrodily receptury Bohemia Pet Food – krmné směsi z kvalitních ingrediencí, které jsou sušené, ale zároveň jsou míchané, nikoli granulované.

 

Hotové receptury

Bohemia Pet Food však nejsou jen míchaná suchá krmiva, ale také masové konzervy z českých luhů a hájů a sušené pamlskové maso pro psy.

  • kompletní míchaná krmiva - pro štěňata, dospělé a seniory
  • konzervy z čistého masa - kančí, jehněčí, kozí, hovězí
  • přírodní pamlsky ze sušeného masa - daněk, jelen, muflon, krůtí, vepřové a další

Vaše vlastní receptury

Protože ale víme, že každý pes je osobnost, napadlo nás, že byste si chtěli namíchat recepturu zcela vlastní – na chlup přesně takovou, jakou má rád váš mazlíček. A tak vám to teď s velkou radostí nabízíme!

„Ano, na https://www.bohemiapetfood.cz si můžete vytvořit vlastní recepturu pouze z ingrediencí, které má váš pes rád!“
Téměř v každém granulovaném krmivu, které jste doteď kupovali, totiž bude nějaká přísada, kterou váš pes nemusí mít rád nebo mu nebude dělat dobře. Syrová strava BARF je zase časově náročná na přípravu a musíte mít doma neustále čerstvé ingredience. Na https://www.bohemiapetfood.cz si namícháte vlastní sušenou recepturu, která vám doma vydrží až rok. To vše ze superkvalitních ingrediencí, bez konzervantů a jakýchkoli jiných přidaných látek!

 

Vize Bohemia Pet Food


Vize značky Bohemia Pet Food je nabízet zákazníkům výrobky z lokálních surovin nekompromisní kvality a dlouhodobě tak zlepšovat zdraví psů. Konzervy jsou opravdu z čistého masa. Krmiva jsou výjimečná a zcela bez umělých doplňkových látek. 

„Služba zákazníkovi, osobní přístup a poctivost jsou duchem firmy Bohemia Pet Food.“
Bohemia Pet Food je tím nejlepším partnerem ve výživě psů. A je vám vždy k dispozici. Můžete kdykoli napsat nebo zavolat, otázky ohledně výživy vašeho psa s vámi prodiskutují a rádi doporučí, co bude pro vašeho mazlíčka nejlepší. Cílem Bohemia Pet Food je dělat psy zdravými a šťastnými prostřednictvím kvalitní a vhodné stravy. A z vlastní zkušenosti víme, že šťastný pes zase udělá zdravými a šťastnými vás!

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán