Nová kapitola v Digital Media Publishing: Naše cesta k inovaci a spolupráci.

Datum vydání novinky: 15. 2. 2024
Začátek roku znamenal pro nás v Digital Media Publishing významný milník. Přesunuli jsme se do našich nových, vlastních kanceláří v Červeném Kostelci a otevíráme tak novou éru plnou energie a nových možností.

Nesídlíme sice v Silicon Valley, máme tu zato Babiččino údolí v Ratibořicích a krásnou přírodu Krkonoš a Orlických hor, díky které to tu tak milujeme. Nové dálniční spojení navíc zkracuje naše cesty do Prahy, Wroclawi a dokonce i do Berlína, což otevírá nové možnosti pro naši práci i volný čas.

Díky velkorysé rekonstrukci nejenže máme více prostoru pro naši rostoucí komunitu, ale také jsme vytvořili prostředí, které je více než důstojné pro přivítání našich klientů. Nové prostory nám nabízejí lepší možnosti pro společné obědy či neformální setkání u kávy. S hrdostí také zdůrazňujeme propojení naší zahrady s kavárnou Trees, což nám umožňuje pořádat naše oblíbené akce DMP Academy nebo si užívat 1:1 rozhovory pod korunami stromů.

Tento přesun je více než jen změnou adresy; je to krok k dalšímu růstu, inovaci a posilování našeho týmu. Těšíme se na to, co přinese budoucnost, a jsme vděční, že můžeme tuto cestu sdílet s vámi.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán