Rebrandovali jsme TOP poskytovatele internetu v kraji

Datum vydání novinky: 5. 10. 2022
Jeden z nejvýznamnějších poskytovatelů internetu v kraji Rtyně.net, který stojí za rozsáhlou optickou sítí raketově rychlého internetu se rozhodl vzhledem ke svému růstu kompletně rebrandovat vizuální identitu. Oslovili nás, abychom jim pomohli odstartovat novou etapu jejich dráhy pod názvem Rocketnet. Těší nás, když můžeme být u zrodu něčeho nového a přejeme Rocketnetu, aby jejich úspěch založený na rychlém internetu a spolehlivém klientském servisu nadále raketově rostl.

Logo a vizuální identita

Moderní dynamické logo, které propojuje písmeno "R" a symbol rakety, znázorňuje základní prvek, který poskytovatel internetu musí nabízet - rychlost. Zasazení symbolu rakety do písmene v jeho negativním prostoru přidává logu hloubku a je znakem, který propojuje celou vizuální identitu. Výrazná zelená barva dodává moderní vzhled a činí značku výjimečnou v rámci konkurence.

 

 

“Rychlost mají u Rocketnetu v krvi. Chtěli jsme, aby se dynamika odrazila i v jejich identitě, proto pracujeme s vizuálem rakety napříč celým vizuálem.”
 
Jan Vondrouš, Art Director

 

 

 

Design v interiéru kontaktního centra

Kontaktní centrum v Novém Městě nad Metují je prostor s dominující bílou barvou. Výrazný branding, který jsme pro toto místo navrhli, využívá velkých formátů vyřezávaných samolepek.  Velké úderné slogany, loga a hlavně liniová grafika samolepky znázorňující propojení Rocketnetu s regionem přinášejí potřebnou barevnost a brand je díky nim v celém prostoru nepřehlédnutelný.

 

 

Svěřte svůj brand do rukou odborníků.

Branding a vizuální identita vaši firmu jasně identifikuje. Komunikuje vaše cíle, hodnoty, a v neposlední řadě kvalitu vašich produktů a služeb, díky nimž vás zákazníci mají rádi a důvěřují vám.

 

Ozvěte se nám

Šablona kontaktního formuláře

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán