Web mezinárodní online konference zátěžové kardiografie pod hlavičkou Univerzity Karlovy

Datum vydání novinky: 27. 4. 2021
Ve spolupráci s lékařskou fakultou jsme připravili web online konference zátěžové kardiografie, která proběhla minulý víkend pod hlavičkou Univerzity Karlovy a které se účastnili špičkoví kardiologové z celého světa.
Web mezinárodní online konference zátěžové kardiografie pod hlavičkou Univerzity Karlovy

Zátěžová kardiologie (také echokardiografie, nebo stress echo) je neinvazivní metoda, která testuje jak dobře funguje lidské srdce a cévy. Vyšetření se provádí hlavně v rámci diagnostiky ischemické choroby srdeční, při zjišťování poruch rytmu při zátěži a při objektivizaci potíží, které se objevují při námaze. Výhodou vyšetření je jeho nízká cena a metoda bez záření s vysokou přesností, kterou lze provést s minimálními dodatečnými personálními nebo technickými požadavky.


Cílem on-line úvodního kurzu a workshopu bylo seznámit účastníky se složitostí stresové echokardiografie pro testování ischemie. Kurz byl určen především pro kardiology a echokardiografy, kteří se zajímají o stresovou echokardiografii a chtějí zřídit nebo dále rozvíjet své služby. Přednášky o principech a praktických aspektech stresové echokardiografie byly doplněny ilustrativními případovými studiemi.

V rámci online konference a workshopu vystoupilo několik špičkových představitelů tohoto oboru z celého světa, kteří diskutovali nejnovější trendy a poznatky v této oblasti. Konference sloužila také jako certifikovaný kurz pro lékaře, zejména kardiology a echokardiografy. Kurz byl akreditován Evropskou radou pro akreditaci v kardiologii (European Board for Accreditation in Cardiology (EBAC)). Online konference a workshop byla streamovaná pro přihlášené účastníky na webu pomocí služby YouTube. Zároveň byl na web integrován živý online chat prostřednictvím služby Slido. Všichni účastníci tak měli možnost přímé komunikace s přednášejícími a moderátor chatu měl pod kontrolou všechny položené dotazy.

Na webu jsme připravili registraci na konferenci včetně online platby conference fee. Všechny důležité informace ke konferenci účastníci obdrželi prostřednictvím automatických e-mailových notifikací - připomínka konání týden a den před konferencí, připomínka k zaplacení konference, apod. Pro účastníky konference byl webem automaticky vygenerován certifikát o absolvování kurzu

Materiály a videa z konference by měly být následně zveřejněny na webu jako podklad pro další lékaře ze zemí, kde nemají dostatečné materiálové vybavení a know how v této oblasti. 

Web konference: https://www.stressechohk.com

Potřebujete podobné řešení? Ozvěte se!

Pokrýváme kompletní téma online komunikace.

Postaráme se kompletně o váš online business.

 

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán