Cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci 2020

Datum vydání novinky: 16. 12. 2020
Slavnostní vyhlášení výsledků celostátního kola soutěže Zlatý Erb 2020 se uskutečnilo 9. 12. 2020 v rámci konference ISSS 2020 v prostorách haly Universum u O2 Areny.

V kategorii „turistické atraktivity na webových stránkách veřejné správy, soukromých subjektů a dalších“, se na druhém místě umístily webové stránky www.arealzirec.cz našeho klienta Domov Svatého Josefa v Žirči, jediného lůžkového zařízení v ČR, které poskytuje komplexní péči osobám vážně nemocným roztroušenou sklerózou. Od r. 2001 v Žirči pomohli více než 2000 nemocných a poskytli jim přes 3800 pobytů, zdravotnické pomůcky a odborné sociální poradenství. Poslání Domova je: "Plnohodnotný život nemocných roztroušenou sklerózou."

Ceny na slavnostním ceremoniálu v pražské hale O2 Universum předal poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jakub Janda a generální ředitel agentury Czech Tourism Jan Herget. Oba se shodli na důležitosti kvalitních webových stránek všech subjektů jako důležitém marketingovém nástroji v současné situaci, kdy turistický ruch je pandemií významně postižen a všichni hledají cesty k oživení tohoto segmentu důležitého pro ekonomiku země.

“Spolupráce s DMP je pro nás radostí. Jsou to profíci ve svém oboru. Velmi dobře rozpracovali naše zadání a připravili pro nás webové stránky přesně podle našich představ. Jakékoliv následné úpravy nejsou problém. Naopak k zadání ještě dostaneme cenný pohled odborníků. V DMP zároveň dokážou zohlednit neziskový charakter naší organizace. Spolupráce tak dostává i sociální rozměr, pomoc lidem s hendikepem. Děkujeme.”

Jan Staněk, Oblastní charita Červený Kostelec

Záznam ze slavnostního ceremoniálu je zveřejněn na isss.online.

Kompletní výsledky soutěže Zlatý Erb 2020.

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán