Naše služby

Pokrýváme kompletní téma online komunikace. Věříme, že v jednoduchosti řešení je jeho nejvyšší promyšlenost. Proto klademe důraz na uživatelskou přívětivost, testování, invovativní nápady, i kvalitu a jednoduchost jejich provedení.

Analýza a návrh architektury

Když chcete vybudovat řešení, které by zaměstnanci i vaši zákazníci rádi a často používali, nestačí vám obyčejný analytik, který jen shrne vámi dodané informace.

Potřebujete totiž lidi, kteří pochopí Vaše podnikání a vnesou do něho zkušenosti ze světa internetového businessu. Dokážou se vcítit do vašich záměrů a získají pro analýzu data, která jsou pro budování úspěšných řešení potřebná. Jsme schopni zanalyzovat firemní vizuální identitu, použitelnost webového řešení, strategii při oslovování zákazníků na internetu a také ty požadavky, o kterých ještě ani nevíte, že je máte.

Zanalyzujeme váš nový projekt.

 

Realizace webových řešení

Zpravodajské portály, firemní prezentace, produktové microsites. Naší předností je komplexnost řešení. Záleží nám na výsledku. Neděláme zbytečnosti.

  • Chcete firemní prezentaci, která vašim zákazníkům prozradí, co jste zač, a představí vás jako perspektivní firmu s dobrou image?
  • Potřebujete svým webem přesvědčit návštěvníky k žádané aktivitě?
  • Potřebujete, aby návštěvníci rychle a jednoduše našly informace, které nejčastěji hledají?
  • Potřebujete intranet či klientskou zónu pro interní komunikaci se zaměstnanci/ zákazníky?
  • Získejte kvalitní webové stránky, které jsou intuitivní, mají design a obsah, který zaujme. Vyvíjíme webové stránky, které plní vaše cíle.

Vytvoříme vám web, který zaujme.

 

Tvorba B2B a B2C eshopů, ecommerce

Potřebujete eshop, který vám bude vydělávat? Dovolte nám nastartovat váš online business a dejte o sobě vědět.

  • Utíkají vám zákazníci, aniž by dokončili nákup?
  • Chcete mít eshop, který bude konečně prodávat?
  • Máte obchodní partnery, kterým chcete umožnit jednoduchý nákup přes váš web?

K tomu vám nestačí jen hezký design. Víme jak nastartovat růst konverzí na vašem eshopu. Máme zkušenosti s chováním koncových zákazníků i obchodních partnerů. Pomůžeme vám navrhnout vhodnou marketingovou strategii a doporučíme nejzajímavější kanály pro váš obchod. Postaráme se o vhodné nastavení jednotlivých kanálů a jejich dlouhodobou správu. Stále sledujeme aktuální trendy v oblasti ecommerce.

Jsme specialisté na tvorbu profesionálních B2B eshopů na míru s napojením na nejznámější ekonomické systémy. Podívejte se na případovou studii b2b eshopu Hejdukport.cz.

Získáte eshop, který bude prodávat.

 

Poradenství v online podnikání

Provedeme vás nástrahami online podnikání. Podělíme se o zkušenosti, rady a typy jak uspět v internetové konkurenci.

Provedeme vás bezpečně celým projektovým cyklem. S klienty neřešíme jen technické úpravy. Radíme jim i s obchodním konceptem. Děláme vstupní analýzy, které se věnují cílovým skupinám, konkurenci, personám, konkurenčním výhodám, celkové business strategii či optimalizaci konverzních cest na vašich stránkách. Provádíme také A/B testování a zkoušíme, kde reagují vaši zákazníci nejlépe.

Poradíme vám jak, podnikat online.

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.
Soubor byl úspěšně nahrán